Lidmaatschap

Holland HealthTech (HHT) is, sinds maart 2007, ontstaan uit de vereniging Faron. Faron was oorspronkelijk een vereniging van/voor fabrikanten van radiologische apparatuur. De ontwikkelingen in de medische technologie, en veranderingen in de maatschappij en op de zorgmarkt, hebben gezorgd voor nieuwe technologieën, markten, aanknopingspunten voor leden, kennisinstellingen en nieuwe relaties met overheden. Daarmee is de brancheorganisatie uitgegroeid tot een vereniging van producenten en handelaren van medische apparatuur in brede zin. Het gaat bijvoorbeeld om apparaten voor beeldvorming & therapie, beademing, hartbewaking, fysiotherapie, revalidatie en instrumenten voor oogheelkunde.

HHT is de Nederlandse brancheorganisatie voor producenten van medische apparatuur. Als u zich aansluit bij HHT, bouwt u mee aan het platform dat de medische technologie verdient. Lidmaatschap van HHT staat open voor industriële bedrijven die medische apparatuur in brede zin produceren en/of verhandelen.

Lid worden van HHT biedt u de volgende voordelen:
– HHT behartigt de belangen van haar leden, zowel in Nederland als in de rest van Europa, door intensieve lobby die wet- en regelgeving beïnvloedt.
– HHT bevordert de internationale handel in medische technologie, bijvoorbeeld door het opzetten van buitenlandse handelsmissies.
– HHT voorziet haar leden van waardevolle informatie over wet- of regelgeving en nieuwe ontwikkelingen in de sector.
– HHT biedt haar leden een netwerk van contacten, onder andere via de symposia die HHT organiseert.
– HHT sluit voor en namens haar leden collectieve contracten af, zoals bij de verwijdering van medische elektrische apparatuur en verpakkingen.

De medische technologische industrie heeft baat bij een sterke branchevereniging die de toegevoegde waarde van medische technologie in beeld brengt. Door lid te worden draagt u hieraan bij. Een goede ledenachterban is immers van groot belang.

Kijkt u verder op deze site en ontdekt wat Holland HealthTech voor u en uw organisatie kan betekenen.

– Aanmeldingsformulier
– Contributieoverzicht 2015

Contributieregeling 2015
Contributieregeling 2015
Contributieregeling 2015(3).pdf
59.2 KiB
403 Downloads
Details
Aanmeldingsformulier Lidmaatschap
Aanmeldingsformulier Lidmaatschap
Aanmeldingsformulier lidmaatschap(2).pdf
152.9 KiB
317 Downloads
Details